Myre bedriftsbarnehage

Myre bedriftsbarnehage ligger i sentrum av Myre og har 52 plasser til barn mellom 0-6 år. Det er en privat barnehage og eies av de lokale bedriftene E.Sørdahl AS, Biomar AS og Myre Fysioterapisenter AS.

Barnehagen ble bygget nyt etter brann i 2006 og lokalene er lyse og trivelige. Uteområdet er stort og variert med ulike lekeapparat, fotballbinge, sykkelsti, hinderløype, lavvo og grill/lekehus. Det er gode lekemuligheter for barn i alle aldersgrupper på utområdet, og god tilgang til skog og fjære i nærområdet. 

 

Alle barna har tilbud om leke aktiviteter i Øksneshallen en dag i uka, når bassenget er åpent har vi lek og tilvenning i basseng for førskolegruppa. Barnehagen er er opptatt av bærekraftig utvikling. Vi holder på med kildesortering, bokashi kompostering og vi har kjøkkenhage med bær og grønnsaker. 

Vi har et godt samarbeid med de andre barnehagene i kommune, vi har  felles opptak hver vår og samme foreldrebetalingssats. Vi samarbeider også i prosjekter til det beste for barna i kommunen. 

 

Vår visjon er å bidra til at barna får en god barndom fylt med lek og læring, trygge og omsorgsfulle voksne med gode relasjoner til barna. 

 

Åpningstid

Mandag til fredag 06:45-16:30.

 

Planer og vedtekter

Årsplan del 1 (PDF, 2 MB)

Årsplan del 2 (DOCX, 9 MB)

Progresjonsplan (PDF, 171 kB)

Vedtekter (PDF, 476 kB)

 

 

Kontakt Myre bedriftsbarnehage

Styrer: Marit Brun 

Telefon: 76 13 46 66

Send e-post

Besøks- og postadresse: Støveien 8b, 8430 Myre