Er du på utkikk etter jobb? Ønsker du å bli kjent med næringslivet i Øksnes? 

Da burde du ta turen innom NAV Øksnes sin jobbmesse! 

Er du interessert i å profilere virksomheten din? Trenger du flere ansatte nå eller på lengre sikt? Da kan du melde deg på vår jobbmesse 18.april! 

Flere velger å flytte til Øksnes og presset på boligmarkedet er allerede høyt. Øksnes kommune inviterer derfor til dialogmøte med boligbyggebransjen.

Vet du at du vil jobbe i sommer, men har ikke rukket å søke på noen sommerjobb enda? Da må du fortsette å lese – for å søke sommerjobb hos oss har aldri vært enklere.

Som en del av medvirkningsprosessen for utarbeidelse av detaljreguleringsplan, sentrum 5.2 – Ny veiløsning til Vorneset og Sandviksdalen, arrangerer Øksnes kommune sammen med Norconsult folkemøte.

I uke 10, den 6.–10. mars 2023, vil Vestall gjennomføre overflyging/ toppkontroll av hele høyspentnettet i Bø, Øksnes, Sortland samt deler av Kvæfjord kommune, til sammen 55 mil.

I kommunens mål om digitalisering, kommunikasjon og brukervennlighet, lyser nå Øksnes kommune ut sin første heltidsstilling som innholdsprodusent.

Kommunestyret i Øksnes vedtok 31. januar 2023 å overføre fakturering av gebyrer for renovasjon og slam, samt kundeoppfølging, til Reno-Vest IKS. Øksnes kommune har til nå vært den eneste av de seks eierkommune i det interkommunale avfallsselskapet som har utført denne jobben selv.

Erfaring innenfor praktisk byggdrift, eller er du utdannet innen elektro eller VVS? Da kan du kanskje passe som vår nye driftslederdronning eller kvadratmeterkonge.