To av de du kan jobbe sammen med i sommer på Alsvågheimen, er Celina Johannesen (24 år) og Emilie Johansen (20 år). Begge to er ganske ferske i stillingen som assistent her på huset. 

På Alsvågheimen er det totalt 21 sykehjemsplasser. Alle har private rom med bad. Grønnsakshage, salong, aktivitetsrom og mimrestue er bare noen av tilbudene som beboerne har her.     

Søk sommerjobb nå!           

I år bruker Reno-Vest 150.000 kroner på å hjelpe lag, foreninger og stiftelser som vil bli mer bærekraftige.

Visste du at det finnes mange spennende jobbmuligheter i Øksnes? Og at det tilbys variert videregående utdanning i Vesterålen?

Metrologisk institutt har sendt ut varsel om jordskredfare på oransje nivå, gjeldende fra i dag tidlig, og fram til i morgen kveld. Varselet gjelder for Lofoten, Vesterålen og deler av Ofoten. 

Varslet er gjeldende for i morgen onsdag 8. februar, og frem til natt til torsdag.

Øksnes kommune inviterer til konkurranse om fremskaffelse av gode tilvisningsboliger med en profesjonell utleier.

Nord universitet og kommunene i Vesterålen inviterer til åpent møte for alle som er nysgjerrige på mulighetene innenfor lærerutdanning (barnehage og grunnskole).

Saksliste til møte i formannskapet 24.01.2023

Møtet starter kl 14.
Opptak av møtet vil bli gjort tilgjengelig så raskt som mulig etter møtet er avsluttet.

Tirsdag 24. januar lanserte Øksnes kommune en helt ny hjemmeside som skal gjøre det enklere for deg som innbygger, næringsdrivende, tilreisende eller potensiell "øksnesværing" å finne god og relevant informasjon om kommunens tilbud og tjenester.