Øksnes folkebibliotek

Folkebibliotekene skal ha til oppgave å fremme opplysning, utdanning og annen kulturell virksomhet, gjennom aktiv formidling og ved å stille bøker og andre medier gratis til disposisjon for alle som bor i landet.

Folkebibliotekene skal være en uavhengig møteplass og arena for offentlig samtale og debatt. Det enkelte bibliotek skal i sine tilbud til barn og voksne legge vekt på kvalitet, allsidighet og aktualitet. Folkebibliotekene er ledd i et nasjonalt biblioteksystem, og bibliotekenes innhold og tjenester skal gjøres kjent.

Åpningstider

Sommerstengt fra 18. juli til 11. august 2024. Biblioteket åpner igjen 12. august. 
Bøker kan leveres hos servicetorget på Rådhuset, eller beholdes til vi har åpent igjen.

Åpningstid Øksnes folkebibliotek
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
13:00-18:00 11:00-16:00 11:00-16:00 11:00-16:00 Stengt

Hvordan kan jeg låne bøker? 

I vår bibliotekbase får du oversikt over dine lån og reservasjoner. Her kan du reservere materiell som vi har tilgjengelig, eller fornye lån. Du kan også søke i databasen etter bøker og andre medier. 

Øksnes folkebibliotek

Hvordan kan jeg låne filmer hos Filmoteket?

Filmoteket gjør det veldig enkelt for deg å låne og se filmer med ditt bibliotekkort hjemmefra. Filmtjenesten ble lansert i april 2020 som den nye måten å låne filmer fra biblioteket på. Du kan låne fire filmer per måned. Du finner et bredt utvalg av filmer for hele familien med høy kvalitet. Du må ha et Nasjonalt bibliotekkort, og opprette en bruker på filmoteket her.

Småbarnstreff

Er du hjemme i foreldrepermisjon? Eller bare kanskje du bare har lyst til å bli kjent med andre småbarnsforeldre i samme livssituasjon? Da er du invitert til oss i mediateket i første etasje. Kaffe og te, lunt og godt lokale. Hver tirsdag kl. 12:00-14:00

Digitale tjenester

Digitale bøker og lydbøker. Kom innom oss, så hjelper vi deg i gang. 

Biblioteket abonnerer på Pressreader, og gir alle våre brukere tilgang. Her kan du lese over 7000 aviser og magasiner på over 60 språk.

Kom til biblioteket og logg deg på vårt trådløse nettverk før du laster ned appen. Etter dette kan du lese gratis i 7 dager (72 timer). Brukstiden utvides med nye 72 timer for hver gang du er innom biblioteket.

Flipp - Ukeblader og magasiner på nett

Nettsted for tidsskrifter for store og små lesere. Ta kontakt med biblioteket for tilgang til Flipp.

Student

Vi bidrar til å skaffe til veie studielitteratur for høyere utdannelse til studenter i vår kommune. Ta kontakt, så hjelper vi deg. 

Kontakt oss

Biblioteksjef: Monica Hansen 
Telefon: 76 18 52 60
E-post 

Besøksadresse

Byveien 4.
8430 Myre