Øksnes folkebibliotek

Folkebibliotekene skal ha til oppgave å fremme opplysning, utdanning og annen kulturell virksomhet, gjennom aktiv formidling og ved å stille bøker og andre medier gratis til disposisjon for alle som bor i landet.

Folkebibliotekene skal være en uavhengig møteplass og arena for offentlig samtale og debatt. Det enkelte bibliotek skal i sine tilbud til barn og voksne legge vekt på kvalitet, allsidighet og aktualitet. Folkebibliotekene er ledd i et nasjonalt biblioteksystem, og bibliotekenes innhold og tjenester skal gjøres kjent.

 

Åpningstider

Åpningstid Øksnes folkebibliotek
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
13:00-18:00 11:00-16:00 13:00-16:00 11:00-16:00 Stengt

Du må ha et lånekort for å låne materiale med hjem, lånekort får du når du møter fram på biblioteket. Det koster ingenting å låne, men du må betale noe dersom du leverer for sent eller mister lånekortet. 

På vår bibliotekbase får du oversikt over dine lån og reservasjoner. Her kan du reservere materiell som vi har tilgjengelig, eller fornye lån. Du kan også søke i databasen etter bøker og andre medier. 

 

Øksnes folkebibliotek

 

Spedbarnstreff

 

Er du hjemme i foreldrepermisjon? Eller bare kanskje du bare har lyst til å bli kjent med andre småbarnsforeldre i samme livssituasjon? Da er du invitert til oss i mediateket i første etasje. Kaffe og te, lunt og godt lokale. 

Tirsdag kl. 12:00-14:00

 

Datahjelpen (fra 10.mai) 

 

Datahjelpen er et lavterskeltilbud, med tilbud om en-til-en-hjelp på biblioteket, hvor de som trenger det, kan ta med seg sine digitale plattformer hit, og hvor vi går trinn for trinn gjennom utfordringer i den digitale hverdagen.

Onsdag kl. 11:00-13:00

 

Digitale tjenester

 

Digitale bøker og lydbøker. Kom innom oss, så hjelper vi deg i gang. 

 

Biblioteket abonnerer på Pressreader, og gir alle våre brukere tilgang. Her kan du lese over 7000 aviser og magasiner på over 60 språk.

 

Kom til biblioteket og logg deg på vårt trådløse nettverk før du laster ned appen. Etter dette kan du lese gratis i 7 dager (72 timer). Brukstiden utvides med nye 72 timer for hver gang du er innom biblioteket.

 

Student

 

Vi bidrar til å skaffe til veie studielitteratur for høyere utdannelse til studenter i vår kommune. Ta kontakt, så hjelper vi deg. 

 

Kontakt oss

Biblioteksjef: Monica Hansen 

Telefon: 76 18 52 60

E-post 

Besøksadresse

Byveien 4

8430 Myre