Multeplukking 2019

Øksnes kommune disponerer multerettigheter på Gnr. 76 Bnr. 1. Dersom du har lyst til å plukke multer på Stormyra, Strengelvåg kan du melde din interesse til kommunen.

Klikk for stort bildeVåre innbyggere tilbys å melde sin interesse for plukking av multer på Stormyra, Strengelvåg. Dersom det er flere enn 5 personer som er interessert blir det foretatt trekning. De som blir trukket ut skal ikke betale for rettigheten, slik det har vært gjort tidligere.

Interesse meldes til Kommunetorget innen mandag 22. juli kl. 12.00. Oppgi navn og telefonnummer. Det vil bli foretatt trekning av 5 stk. kl. 12.30, og disse får beskjed umiddelbart etter trekning.

Informasjon om plukketid annonseres av Strengelvåg og Vedhøggan utmarkslag BA. Plukking foregår på område merket av i kartet.

Kontaktinformasjon Øksnes kommune
Post- og besøksadresse E-post Telefon
Øksnes kommune, Storgata 27, 8430 Myre post@oksnes.kommune.no 76 18 50 00 (Åpningstider sentralbord kl. 10.00 - 14.00)
Fant du det du lette etter?