• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Bestilling av ID-kort til ansatte

Ansvar:
Øksnes kommunes løsning og rutiner for utstedelse av ID-kort er forankret hos rådmannen.

Utsteder:
Kommunetorget utsteder ID-kort etter følgende regler:

Bestilling

• Enhetsleder kan bestille ID-kort for medarbeidere.
  • Bestilling sendes Kommunetorget pr e-post med Navn, Stilling, Ansattnummer og Fødselsdato.
  • Ansatte henvender seg til Kommunetorget for fotografering og produksjon av ID-kort.
  • For å få utlevert ID-kort må det forevises gyldig legitimasjon.
  • ID-kortene utformes etter faste maler.

Bruk av ID-kort

• ID-kortet skal fortelle at du jobber i Øksnes kommune, og hvilken funksjon du har.
  • På oppfordring fra kunde eller bruker, skal ansatte kunne identifisere seg ved bankkort, førerkort eller annen identifikasjon.
  • Det er enhetsleder som avgjør hvor og når det skal brukes ID-kort.

Sikkerhet

• Det er leders ansvar å sørge for at nytilsatte får utstedt ID-kort, og inndra kortet når ansatte slutter.
  • Det er leders ansvar å sørge for at ID-kort fra gamle ordninger blir samlet inn og tatt hånd om.
  • Enheter som bruker ID-kort skal ha oversikt over hvem som har fått utstedt kort, og makulerte kort.
  • Tap av ID-kort skal meldes enhetsleder umiddelbart.

Øksnes 22.10.2018 Rådmannen

Hjelp
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

* Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader