Informasjon om koronasituasjonen

Vi anbefaler nasjonale myndigheters sider for til en hver tid oppdatert informasjon:
 

• Helsenorge 
• FHIs temasider 
• Regjeringen

 

Informasjonstelefon for koronavaksinering i Øksnes: 975 86 500
Åpen hverdager mellom kl. 10.00-12.00

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at 1 ny person har testet positivt på koronavirus (covid-19) torsdag kveld. Smittetilfellet er registret som importsmitte.

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at en ny person har testet positivt på Koronavirus (Covid-19) søndag kveld. Smittetilfellet er registret som importsmitte.

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at 3 nye personer har testet positivt på Koronavirus (Covid-19). Smittetilfellene er registret som importsmitte.

De første dosene med koronavaksine Comirnaty® kom til Øksnes i går tirsdag 05.01.2021 og onsdag formiddag får minst 20 sykehjemspasienter sin første dose.

Vi er nødt til å stramme inn på reglene når det gjelder besøkende på våre institusjoner og mottakere av hjemmetjenester for perioden 05. tom. 18. januar 2021.

Mandag 4.1.21 hadde plangruppa for massevaksinasjon nytt møte. Planen revideres jevnlig iht. nasjonale anbefalinger.

For å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense ny økning i smitte, iverksettes det forsterkede nasjonale smitteverntiltak i foreløpig to uker fra 4. januar.

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at 2 nye personer har testet positivt på Koronavirus (Covid-19).

Fiskeri er bærebjelken i vår kommune, og det er svært viktig både for vårt samfunn men ikke minst for næringa, at sesongen kan gjennomføres tilnærmet som normalt.

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at en ny person har testet positivt på Koronavirus (Covid-19).