Her er gjeldende regler for besøk til Myreheimen, Alsvågheimen og Elvelund:

For å hindre at smitten skal spre seg til områder i landet med lite smitte har vår regjering innført nye og strengere tiltak, som også vil gjelde oss her i Øksnes

Regelen med kun 3 faste besøkende per beboer opphører.

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at 3 nye personer har testet positivt på Koronavirus (Covid-19) den 24 januar.

Til nå har Øksnes stått imot smittespredning ut i samfunnet. Det er av største viktighet for liv og helse at dette forblir slikt til mennesker i risikogruppen og større deler av befolkningen er vaksinert framover vår og sommeren.

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at 1 ny person har testet positivt på koronavirus (covid-19) torsdag kveld. Smittetilfellet er registret som importsmitte.

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at en ny person har testet positivt på Koronavirus (Covid-19) søndag kveld. Smittetilfellet er registret som importsmitte.

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at 3 nye personer har testet positivt på Koronavirus (Covid-19). Smittetilfellene er registret som importsmitte.

De første dosene med koronavaksine Comirnaty® kom til Øksnes i går tirsdag 05.01.2021 og onsdag formiddag får minst 20 sykehjemspasienter sin første dose.

Vi er nødt til å stramme inn på reglene når det gjelder besøkende på våre institusjoner og mottakere av hjemmetjenester for perioden 05. tom. 18. januar 2021.