Handy? Da kan du være vår nye driftsleder

Erfaring innenfor praktisk byggdrift, eller er du utdannet innen elektro eller VVS? Da kan du kanskje passe som vår nye driftslederdronning eller kvadratmeterkonge.

Det skjer flere spennende ting i Øksnes kommune, og vi er godt i gang med bygging av et nytt 15,5x25 meters basseng. Til dette trenger vi noen som kan ha ansvar for drift, vedlikehold og renhold av bassenget, Øksneshallen og Øksnes Idrettspark. Bassenget er planlagt å stå ferdig høsten 2023, men driftslederen tilsettes allerede nå for å følge byggefasen av bassenget og delta aktivt i prosjektet. Kanskje er det akkurat deg vi ser etter?

Les mer om stillingen og søk

Hva er en driftsleder?

En driftsleder (ikke til forveksling med vaktmester – selv om de kan ha noen overlappende oppgaver), er en person som har ansvaret for å koordinere, planlegge og overvåke driften av en bygning eller eiendom. I dette tilfellet: 32.000 m2 fordelt på Øksnesbadet (nybygget), Øksneshallen og Øksnes Idrettspark.

Som driftsleder ved Eiendomsforvaltningen i Øksnes kommune vil du jobbe med alt fra vedlikehold og renhold, til planlegging og gjennomføring av større utyggingsprosjekter. Du vil også ha ansvar for personalledelse og økonomistyring, og sørge for at disse ansvarsområdene driftes effektivt innenfor budsjettet. Som driftsleder vil du også samarbeide tett med andre avdelinger og sektorer i kommunen.

 

Hvem burde søke?

Er du utdannet innen byggdrift, elektro eller VVS? Eller kanskje du har lang, allsidig praksis innenfor bade-teknisk drift og/eller drift av idrettshall? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Vår drømmedriftsleder er en person med relevant erfaring og kunnskap om drift og vedlikehold av bygninger og anlegg. Du bør ha god teknisk forståelse og evne til å håndtere ulike utfordringer som kan oppstå underveis. Kanskje er du en kreativ problemløser, eller en positiv person med en “dette fikser vi”-holdning?

Gode lederegenskaper er også noen vi ser etter, og ferdigheter vi setter ekstra pris på er evnen til å motivere og veilede andre.

Som driftsleder hos oss vil du få en variert arbeidshverdag med stor grad av selvstendighet og mulighet for å styre selv hvordan du vil legge opp dagen. Høres dette ut som noe for deg, eller kanskje du kjenner noen som hadde vært perfekt til denne jobben? Da vil vi gjerne at du søker, eller deler artikkelen!

Les mer om stillingen og søk