Øksnes kommune søker støttekontakter

Vi håper du vil jobbe sammen med oss!
Du må være stabil og pålitelig. Videre er det viktig at du har gode samarbeidsevner, respekt for andre mennesker, overskudd til å gi av deg selv, er trygg og har evne til å etablere god kontakt med andre mennesker.

Som støttekontakt vil du få en kontaktperson i kommunen som har ansvar for veiledning og oppfølging av deg og ordningen du jobber innenfor. En støttekontakt har taushetsplikt og du må dermed skrive under på en taushetserklæring før oppdraget starter. Hensikten med taushetsplikten er å hindre at andre får adgang til personlige opplysninger. Taushetsplikten gjelder også etter at du har avsluttet arbeidsforholdet.

Ved ansettelse må gyldig politiattest fremlegges. Dette vil vi hjelpe deg med.

Du må være over 18 år. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat rundt oppgaver, avlønning, plikter og rettigheter.
 

Kontaktperson: 

Camilla Waagbø
Enhetsleder Hjemmebaserte tjenester
Øksnes kommune

97976480

Camilla.waagbo@oksnes.kommune.no

Det er for tiden stor mangel på tilkallingsvikarer i de kommunale barnehagene i Øksnes. Dersom du har lyst å arbeide med barn i trivelige miljø, kan du ta direkte kontakt med barnehagene på følgende telefonnummer:

Avdeling for Miljøtjenester søker etter skoleungdommer / ungdommer over 18 år som kan tenke seg å jobbe litt i helgene. Du må ha førerkort, og må levere politiattest. Opplæring vil bli gitt.

Er dette av interesse for deg, så ta kontakt med avdelingsleder Marianne B Larsen, 954 94 082.