Lyst til å jobbe i Øksnes kommune?

Øksnes kommune har ca 4.500 innbyggere og ligger i Vesterålen. Kommunen har et godt og variert næringsliv som er i kontinuerlig utvikling. Med Myre som kommunesenter er vi Norges største torskekommune, og fiskeri har alltid vært bærebjelken i vårt samfunn. Med storhavet som nabo, fjell i verdensklasse, imøtekommende og varme innbyggere er Øksnes kommune en kommune for framtida. Øksnes kommune har et rikt og variert kulturliv, med Dronningruta og Nyksund som kjente opplevelser.

Kommunen har ca 400 ansatte og mange spennende jobbmuligheter. Hos oss får du et godt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer, mulighet for faglig og personlig utvikling, og gode lønn- og pensjonsvilkår. 

Sjekk ut alle våre ledige stillinger her! 

Eiendomsforvaltningen søker etter sommervikar i ca 6 uker, oppstart så raskt som mulig. Arbeidsoppgaver vil være stell av uteområder, avfallshåndtering, enkelt vedlikehold og annet forefallende arbeid. 

Øksnes kommune har behov for å knytte til seg flere personer til huset for alle og ungdomsklubben Skarven. Vi trenger flere hender, for å kunne gi ungdommene våre et godt tilbud. 

Øksnes kommune har jevnlig behov for renholdsvikarer.
Kunne du tenke deg å stå på en liste over tilkallingsvikarer så ta gjerne kontakt med vår renholdsleder på tlf 482 06 093, eller på e-post: ann-brit.simonsen@oksnes.kommune.no  

Om du er student, pensjonist, eller noe midt i mellom spiller ingen rolle!
Vi trenger deg som er assistent/helsefagarbeider/miljøterapeut, verne- eller sykepleier.

Det er for tiden stor mangel på tilkallingsvikarer i de kommunale barnehagene i Øksnes. Dersom du har lyst å arbeide med barn i trivelige miljø, kan du ta direkte kontakt med barnehagene på følgende telefonnummer:

Avdeling for Miljøtjenester søker etter skoleungdommer / ungdommer over 18 år som kan tenke seg å jobbe litt i helgene. Du må ha førerkort, og må levere politiattest. Opplæring vil bli gitt.

Er dette av interesse for deg, så ta kontakt med avdelingsleder Marianne B Larsen, 954 94 082.

Vi håper du vil jobbe sammen med oss!
Du må være stabil og pålitelig. Videre er det viktig at du har gode samarbeidsevner, respekt for andre mennesker, overskudd til å gi av deg selv, er trygg og har evne til å etablere god kontakt med andre mennesker.