Sandsekker er pakket og klare for utlevering

Nå kjenner vi på at vinteren nærmer seg og det er tid for å passe seg for å gli på trappa, på tur til søppeldunken eller postkassen!

Sandsekker - Klikk for stort bilde

I år som i fjor er stille Staven Grus med gratis sand og sekkene er nå fylt opp og klare for levering.  Tiltaket med utlevering av gratis sandsekker er en del av kommunens tiltaksplan for å forebygge skader – og ulykker. Tiltaket er rettet mot hjemmeboende eldre / eldre som bor i omsorgsboliger.  For aktuelle innbyggere som mottar tjenester fra hjemmesykepleien vil sekkene leveres direkte på døra.  Sekker kan også hentes direkte på rådhuset. For de som ikke selv kan hente, har pårørende eller andre som kan hente, er også i år Øksnes pensjonistforening behjelpelig med utkjøring etter nærmere avtale med de. Øksnes kommune ved folkehelsekoordinator og kommunefysioterapeut vil framsnakke Staven Grus for at de stiller opp og legger til rette for at dette tiltaket lar seg realisere i samarbeid med kommunen og frivillige – TUSEN TAKK!

Fant du det du lette etter?