Øksnes kommune søker avlastere for barn/ungdom og støttekontakter

Øksnes kommune v/Hjemmebaserte tjenester søker avlastere for barn/ungdom og støttekontakter

Klikk for stort bildeAvlastere:

Øksnes kommune v/Hjemmebaserte tjenester søker aktive og engasjerte avlastere til barn og unge, til døgnavlastning i eget hjem. Vi har for tiden behov for 4 avlastningshjem. I utgangspunktet er det behov for 1 helg pr mnd for hvert av barna, men man vil også måtte vurdere 1 ettermiddag midt i uka for ett av barna.

Støttekontakter:

Øksnes kommune har behov for støttekontakter for unge og voksne. Støttekontakt er et tilbud til personer i alle aldre som har behov for sosialt samvær eller støtte for å delta i aktiviteter utenfor hjemmet.

For nærmere informasjon eller for å søke om å bli støttekontakt eller avlaster: Ta kontakt med Øksnes kommune, Hjemmebaserte tjenester v/ Avdelingsleder Ann Gølin Iversen 954 88 938 eller Enhetsleder Camilla Waagbø på 97 97 64 80