Marianne Loftesnes ansatt som controller i Øksnes kommune

Marianne har takket ja til stillingen som controller ved økonomiavdelingen i Øksnes kommune. Hun har jobbet i kommunen i 5 år så hun er godt kjent, men hun gleder seg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver. Vi har tatt oss en prat med Marianne for å høre hvorfor hun søkte på stillingen, og hvordan arbeidshverdagen i Øksnes kommune er. 

4 kjappe spørsmål med Marianne

1. Hva fikk deg til å søke på jobben som controller? 

Jeg har jobbet en god stund med utlånsforvaltning og trives veldig godt med det. Men det er faktisk 17 år siden sist den stillingen ble lyst ut sist, så det var en mulighet jeg ikke kunne gå fra meg! 

2. Hva gjør egentlig en controller? 

En controller er en økonom som har kontroll samt oversikt over regnskapsmessige aktiviteter. Controlleren driver aktiv lønnsomhetsovervåking, samt deltar i utvikling og verdiskapning i organisasjonen. Som controller er man ansvarlig for å sørge for at bokføringen av regnskapet er utført på en så tilfredsstillende måte at man kan være sikker på at kommunens økonomiske situasjon presenteres korrekt. 

3. Hva liker du best med jobben? 

Det er veldig spennende og varierte oppgaver, og stor grad av selvstendighet. Jeg får være med å forme hverdagen mer selv, og det er noe jeg setter stor pris på. I tillegg har jeg veldig gode kollegaer og et godt fagmiljø. 

4. Det er fredag og snart helg, har du et tips til hva øksnesværingene burde gjøre i helga?

Kom på kvartfinale i NM i volleyball på lørdag! ØKSILs damelag møter Randaberg, Norgesmester i Volleyball og vi har lyst at Øksneshallen skal fylles med verdens beste heiagjeng. Det er så fantastisk at en relativt liten kommune som Øksnes klarer å hevde seg i norgestoppen i volleyball, vinner vi kampen blir det NM finale på oss!

Marianne er forøvrig legger og kaptein på volleyball laget, så vi har bokstavlig talt ansatt en dame som er vant til å ha mange baller i luften! Alle dine kollegaer ønsker deg lykke til med nye utfordringer her hos oss, og ikke minst lykke til med kvartfinalen nå på lørdag.