Invitasjon til møte vedr bygging av nytt basseng - Skreibadet

Øksnes kommune har startet arbeidet med å planlegge nytt basseng. Foreløpig ser man for seg at et nytt basseng plasseres i tilknytning til Øksneshallen.

Klikk for stort bildeBjørkebadet Målet er å levere en søknad om forhåndsgodkjenning til kulturdepartementet, samt å levere søknad om spillemidler i løpet av 2019.

Kommunen har engasjert konsulent og tidligere president i Svømmeforbundet, Per Rune Eknes, til å bistå med utarbeidelse av skisseprosjektet som skal danne grunnlaget for søknader.

I denne forbindelse skal det arrangeres et åpent møte for å informere om prosjektet så langt og om den videre prosess. Per Rune Eknes vil fortelle om mulige løsninger.

Målet er at befolkningen og ikke minst foreninger kan gi innspill til kravspekken for bassenget i en tidlig fase.

Tid for møtet:          Torsdag 27.06.19, kl 18.00-20.00

Sted:                          Kommunestyresalen, Øksnes Rådhus

Agenda for møtet:

1. Informasjon om vedtak, status og videre prosess v/ Kommunalsjef skole og Enhetsleder teknisk
  2. Informasjon om ulike muligheter og løsninger når vi bygger et nytt basseng. Hva bør man tenke på. Hva er viktig. v/ Per Rune Eknes
  3. Innspill og forslag til kravspekk fra lag/foreninger og enkeltpersoner.

Det vil bli en enkel servering av kaffe.

Fant du det du lette etter?