Informasjonsmøte om FEM FISKEVÆR torsdag 23. mai kl. 8.30-10.00 - kommunestyresalen Øksnes rådhus

Begrepet FEM FISKEVÆR er allerede kjent hos flere. Øksnes kommune har jobbet videre med ideen FEM FISKEVÆR, og inviterer med dette til et informasjonsmøte i kommunestyresalen Øksnes Rådhus torsdag 23. mai kl. 8.30-10.00.

Møtet er åpent for alle interesserte.

Agenda for møtet:

• Framvisning av filmen: FEM FISKEVÆR
  • Den unike historien til de FEM FISKEVÆR v/Hilde Hansen
  • FEM FISKEVÆR – en del av reiselivsstrategien i Vesterålen v/Tove Mette Bjørkmo (leder i Vesterålen reiselivsutvalg)
  • Øksnes kommunes deltakelse og videre engasjement i FEM FISKEVÆR v/rådmann Elise Gustavsen
  • Hvordan tjene penger på ideen FEM FISKEVÆR v/Ssemjon Gerlitz (Holmvik Brygge og medlem i Vesterålen reiselivsutvalg)
  • Planen framover v/Lisbeth Y. Reinholdtsen (prosjektleder, Egga utvikling) og næringskonsulent Lisa Steen Evensen
  • Kommentarer og innspill
Fant du det du lette etter?