Endring i rektorstillinger i Øksnes.

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Fra og med skolestart 2019 vil rektorstillingene i Øksnesskolen bekles slik:

• Alsvåg skole: Rigmor Danielsen  (nå rektor ved Strengelvåg skole)
  • Myre skole: Remi Vangen (nå rektor ved Alsvåg skole)

Remi og Rigmor er meget erfarne og dyktige skoleledere med lang fartstid i Øksnes kommune. Begge to vil i nye skolemiljø fortsette med å utvikle og drifte en god Øksnesskole, med fokus på å skape god læring for elevene gjennom gode arbeidsforhold for de ansatte. Vigdis Indregard (nå rektor ved Myre skole) er blitt 65 år, og har i omstillingsprosessen ytret et ønske om å fratre sin rektorgjerning. Hun vil likevel fortsette i en administrativ stilling ved Myre skole til hun går av med pensjon. Dette vil bidra til kvalitet,  kompetanseoverføring og kontinuitet ved nye Myre skole. Kommunalsjef Jarle Ragnar Meløy er meget fornøyd med at løsningen er arbeidet fram i tett dialog med de impliserte, og i henhold til plan for prosessen for overføring av Strengelvåg skole og ungdomstrinnet i Alsvåg til Myre skole.

Fant du det du lette etter?