Bestilling av saksbehandlertid teknisk og næring

Øksnes kommune tar nå i bruk et bookingsystem for å bestille tid hos saksbehandlere på sektor teknisk og næring.

Systemet skal gjøre det lettere for innbyggerne og næringslivet å bestille saksbehandlertid. Bestilles tid gjennom dette systemet, så vil man alltid treffe en ledig saksbehandler, og saksbehandler vil være godt forberedt. Sistnevnte gjør at det gis effektiv og riktig veiledning og hjelp.

Målet er å gi innbyggerne og næringslivet en enda bedre tjeneste.

Bestilling av saksbehandlertid gjøres ved å gå inn på Øksnes kommunes nettside og klikke på Booking saksbehandler som vist her:

Man kan også følge denne lenken.

Etter at man har kommet inn i denne modulen så velges saksbehandler ut fra hva som er temaet for møtet eller samtalen. Det er viktig at det sjekkes hvilke type oppgaver den enkelte saksbehandler jobber med slik at man får snakket med riktig person.

Deretter velges et ledig tidspunkt i kalenderen til saksbehandleren.

Når man har valgt riktig saksbehandler og ønsket møtetidspunkt så må det fylles inn

• Navn og kontaktinfo
  • Formålet med møtet ( jo mer presis man er jo bedrer forberedt er saksbehandler)
  • Referanse til tidligere saker
  • Møteform; fysisk møte, teamsmøte eller telefonmøte.

Etter at bestilling er sendt så vil saksbehandler bekrefte møtet på mail. Dvs at avtalen er ikke bekreftet før man har mottatt møtebekreftelsen fra saksbehandler.