Bestilling av bassengtimer våren 2019

Forutsatt kommunestyrets godkjenning planlegges det å åpne bassenget ved Myre skole etter nyttår.

Basseng 3 - Klikk for stort bilde

Bassenget ved Myre skole planlegges åpnet etter nyttår forutsatt  Kommunestyrets godkjenning. Som vanlig vil det bli mulighet for lag/foreninger og private til å leie bassenget på ettermiddagstid. I denne omgangen leies bassenget ut til 1.mai 2019.

Dersom du ønsker å leie bassenget kan du fylle ut og sende inn dette skjemaet

Det er viktig at alle etterspurte opplysninger fylles ut i skjemaet. I tillegg må det under merknader i skjemaet fylles ut aldersgruppe, og om det ønskes timer der bassenget er spesielt oppvarmet.

Vi minner samtidig om at alle som skal leie bassenget må ha en ansvarlig som gjennomfører livredningskurs. Denne personen må alltid være tilstede når bassenget benyttes.

Livredningskurs planlegges gjennomført i uke 1 2019, og må dekkes av leietaker.

Fant du det du lette etter?