Åpning av bassenget

Da er det endelig klart for en ny sesong med basseng. Vi starter i uke 39 med livredningskurs, og åpner for bruk av bassenget fra uke 39.

Klikk for stort bilde

De som har fått tildelt bassengtimer har fått særskilt varsel om dette på e-post, der klokkeslett, ukedag og hvilken uke (partalls- eller oddetalls uker) er opplyst.

Fordeling kursdag

• Tirsdag den 15.sept kl 18.00 skal de som har fått tildelt time i partallsuker (uke 42,44,46…) gjennomføre kurs.
  • Onsdag den 16.sept kl 18.00 skal de som har fått tildelt time i oddetallsuker (uke 43,45,47…) gjennomføre kurs.

Kurset er obligatorisk for de som skal leie basseng, og den som tar kurset må alltid være tilstede

Vidar Johansen vil være kursholder og kurset koster kr 205 pr person. Vidar Johansen kan kontaktes på tlf 480 62 103 om dere har spørsmål til kurset

Kursavgiften betales direkte til Vidar Johansen på Vipps – vipps nr 621968.

Vidar gir beskjed til kommunen når kurset er gjennomført og dere vil da bli gitt tilgang til bassenget.

Covid-19
Vi minner samtidig om at retningslinjene for bruk av idrettsanlegg under korona pandemien må overholdes. Vedlagt følger retningslinjer.
Smittevernlegen har godkjent kroppskontakt i deler av livredningskurset.

Nøkler kan hentes i kommunetorget etter at kursbevis er registrert.