Stormskade på Nyksundveien - Trafikkregulering.

Stormen i natt har forårsaket store skader på Nyksundveien. I tillegg er rekkverket på moloen over til Nyksund tatt av sjøen.

Deler av Nyksundveien har fått store skader. Rekkverket på innsiden av moloen til Nyksund er vasket bort.

Øksnes kommune vil sørge for at veien blir sikret med veisikringsmateriell på de plasser der veien er vasket ut og autovern mangler. Området nord for Vottestad vil i tillegg bli lysregulert og få nedsatt fartsgrense. Det må derfor påregnes noe ventetid.

I morgen (Lørdag) vil utbedringsarbeid starte. Arbeidet vil pågå utover neste uke. I denne forbindelse må det påregnes at veien vil bli stengt i lengre perioder.

Vi vil komme med oppdatert informasjon om saken.

16. januar markeres trafikkofrenes dag i Nordland.

Storm Nyksundveien 1

Pga av arbeid med utbedring av Nyksundveien vil det være nødvendig å stenge veien i perioder.

Kompetansesenter

Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging har tilskuddsordninger som frivillige og ideelle organisasjoner kan søke på. Søknadsfrist 15.02.2019.

Basseng 3

Ventilasjon- og avfuktingsanlegget er nå reparert og bassenget klargjøres til drift.

Kurs tilskudd

Øksnes frivilligsentral inviterer alle lag og foreninger i Øksnes til et inspirerende kurs om tilskudd og tilskuddsportalen.

Basseng 5

På grunn av feil på ventilasjon- og avfuktingsanlegget vil ikke bassenget åpne i uke 2 som planlagt.

Basseng 3

Øksnes kommune har fortsatt noen ledige bassengtimer for våren 2019.

I henhold til Lov om akvakultur av 17.6.2005 med forskrifter, legges følgende søknad ut til offentlig innsyn.

Øksnes kommune inviterte torsdag 29.11.2018 til informasjonsmøte om og i Nyksund. Innbyggere, næringsaktører og andre interesserte var invitert til å delta.

Anne-Rita og Arnold Rødsand på Nordigården i Øksnes kommune fikk årets kulturlandskapspris.

Fant du det du lette etter?