Bor du i Vesterålen og har planer om å starte egen bedrift?
Denne høst kan du melde deg på Etablererkurs!

Øksnes kommune asfalterer kommunale veier og plasser. Kommende uke skal asfaltdekket legges.

Da er det endelig klart for en ny sesong med basseng. Vi starter i uke 39 med livredningskurs, og åpner for bruk av bassenget fra uke 39.

Covid-19 til tross, Folkehelseuka skal vi markere i Øksnes og i Nordland også i år!

Trafikksikkerhetsutvalget i Nordland fylke kunngjør ledige midler til gjennomføring av tiltak som fremmer gode holdninger i trafikken.

NAV Øksnes vil fra og med tirsdag 01.09.20. holde publikumsmottaket åpent hver tirsdag kl. 12.00-14.00.

Øksnes kommune skal asfaltere kommunale veger og plasser denne høsten. Prosjektet omfatter asfaltering av Fjellveien, Liveien, Byeveien, Paviljongen og utenfor Helsesenteret. Staven Grus AS er utførende og begynner arbeidet i uke 36.

Pga tekniske problemer vil bassenget ikke åpne som planlagt denne uka.

Er du permittert, pensjonert, student eller av andre årsaker har tid til overs?

Smittevernlegen i Øksnes og smittevernlegen i Vestvågøy har opprettet samarbeid for smittesporing og oppfølging.