Brenner du for en idé og ønsker innspill på hvordan du kan utvikle deg videre?

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at 1 ny person har testet positivt på koronavirus (covid-19) torsdag kveld. Smittetilfellet er registret som importsmitte.

Fredag 15.januar er  frist for å avlese vannmålere.

Vi oppfordrer flest mulig til å levere målerstand digitalt.

Avlesning av vannmålerstand kan enkelt sendes inn ved å  gå inn på leseav.no . Alternativt kan man fylle ut målerstand på mottatt avlesningskort, og returnere dette til Øksnes kommune enten pr post, eller ved å levere avlesningskortet i kommunetorget.

Følge med dagens møte i hovedutvalget for skole og kultur her:

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at en ny person har testet positivt på Koronavirus (Covid-19) søndag kveld. Smittetilfellet er registret som importsmitte.

I løpet av uke 2, 2021 vil vi begynne med sprengning på «Kjærlighetshaugen» Eiendom 65/80 i Øksnes Kommune. Sprengning vil utføres på dagtid i tidsrommet 09.00 – 15.00.

Her kan du få informasjon om vaksine, vaksineringsprogram og ellers spørsmål du måtte ha angående vaksineringen som nå skjer i Øksnes.

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at 3 nye personer har testet positivt på Koronavirus (Covid-19). Smittetilfellene er registret som importsmitte.