Vi tester ut et nytt system for streaming av offentlige møter.

Det er snart ny vintersesong. Vi har hatt dialogmøte nr. 2 med næringa, med målsetting om å finne gode løsninger for å forhindre smitte.

Gjennom å gi ditt innspill til den nye interkommunale kystsoneplanen kan du bidra til å påvirke bruken av Øksnes kommune sitt sjøareal.

Alt for få bruker refleks når mørket kommer og det ønske vi å endre på.

Halvar Rasmussens vei skal asfalteres mandag 05.10, tirsdag 06.10 og onsdag 07.10.

Innbyggerne i Øksnes har denne uken fått en gladnyhet. Vi leser i Bladet Vesterålens nettavis at vi har fått tildelt midler til en rekke prosjekter i Øksnes, og skal brukes til å motvirke ensomhet i den eldre befolkningen.

Øksnes kommune skal asfaltere Halvar Rasmussens vei i kommende uker.

Kl. 18:00-20:00 arrangerer Øksnes kommune folkemøte i Kommunestyresalen på Øksnes rådhus

Onsdag kveld ventes det sørvestlig full og kan hende sterk storm på kysten, med lokalt svært kraftig vindkast 35-40 m/s.

Meteorologisk institutt og NVE har oppgradert farevarsel for flom, sterke vindkast og jordskred fra gult nivå til oransje nivå. Varselet gjelder frem til i morgen tidlig.