Øksnes kommune har fortsatt noen ledige bassengtimer for våren 2019.

Øksnes kommune inviterte torsdag 29.11.2018 til informasjonsmøte om og i Nyksund. Innbyggere, næringsaktører og andre interesserte var invitert til å delta.

Anne-Rita og Arnold Rødsand på Nordigården i Øksnes kommune fikk årets kulturlandskapspris.

Formannskapets innstilling til budsjett 2019 og økonomiplan 2019 - 2022 til alminnelig ettersyn.

Øksnes kommune deltar i et nasjonalt prosjekt – Realfagskommune, hvor alle fem barnehagene har deltatt i 17/18.

Er du under 40 år, gravid, ammende eller har hjemmeboende barn? Da råder Helsedirektoratet deg til å ha jodtabletter hjemme.

Overtakelse av moduler

Øksnes kommune har fått overlevert de nye skolemodulene fra JBM modul.

Kommunestyret har i K-sak 120/18 vedtatt ny Hovedplan vann og avløp, 2018 - 2025, Øksnes kommune.

Arbeidet med felles Kystsoneplan for Vesterålen og Lødingen har startet.

Per Erik Hagen og Ordfører Karianne B. Bråthen signerte avtalen i dagens kommunestyremøte.

Fant du det du lette etter?