Stormskade på Nyksundveien - Trafikkregulering.

Stormen i natt har forårsaket store skader på Nyksundveien. I tillegg er rekkverket på moloen over til Nyksund tatt av sjøen.

Klikk for stort bilde

Meteorologisk institutt har sendt ut oransje farevarsel for svært kraftige vindkast i Nordland lørdag 16. februar.

Nyksundveien kan bli stengt på kort varsel. Innbyggere vil da bli varslet via melding.

Pga av arbeid med utbedring av veien i Kattflåget vil det være nødvendig å stenge Nyksundveien i perioder.

Ventilasjon- og avfuktingsanlegget er nå reparert og bassenget klargjøres til drift.

På grunn av feil på ventilasjon- og avfuktingsanlegget vil ikke bassenget åpne i uke 2 som planlagt.

Øksnes kommune har fortsatt noen ledige bassengtimer for våren 2019.

Øksnes kommune inviterte torsdag 29.11.2018 til informasjonsmøte om og i Nyksund. Innbyggere, næringsaktører og andre interesserte var invitert til å delta.

Anne-Rita og Arnold Rødsand på Nordigården i Øksnes kommune fikk årets kulturlandskapspris.

Forutsatt kommunestyrets godkjenning planlegges det å åpne bassenget ved Myre skole etter nyttår.

Formannskapets innstilling til budsjett 2019 og økonomiplan 2019 - 2022 til alminnelig ettersyn.

Fant du det du lette etter?