Stormskade på Nyksundveien - Trafikkregulering.

Stormen i natt har forårsaket store skader på Nyksundveien. I tillegg er rekkverket på moloen over til Nyksund tatt av sjøen.

Basseng 3

Forutsatt kommunestyrets godkjenning planlegges det å åpne bassenget ved Myre skole etter nyttår.

Formannskapets innstilling til budsjett 2019 og økonomiplan 2019 - 2022 til alminnelig ettersyn.

Det kan være variabelt vanntrykk/vannmengde i området Minkgården på Sommarøya.

åpning kurs realfag

Øksnes kommune deltar i et nasjonalt prosjekt – Realfagskommune, hvor alle fem barnehagene har deltatt i 17/18.

Er du under 40 år, gravid, ammende eller har hjemmeboende barn? Da råder Helsedirektoratet deg til å ha jodtabletter hjemme.

Overtakelse av moduler 1

Øksnes kommune har fått overlevert de nye skolemodulene fra JBM modul.

Kommunestyret har i K-sak 120/18 vedtatt ny Hovedplan vann og avløp, 2018 - 2025, Øksnes kommune.

Arbeidet med felles Kystsoneplan for Vesterålen og Lødingen har startet.

Øksnes kommune leaser flere biler, men det er særlig en leasingavtale som har fått stor oppmerksomhet de siste ukene.

Nå kjenner vi på at vinteren nærmer seg og det er tid for å passe seg for å gli på trappa, på tur til søppeldunken eller postkassen!

Fant du det du lette etter?