Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at en ny person har testet positivt på Koronavirus (Covid-19) i går kveld.

Smittevernlege Ellen B. Pedersen forklarer forskjellen på karantene og isolasjon.

Smittevernlege Ellen B. Pedersen forteller litt om koronasituasjonen i Øksnes per 02.11.2020

Følg dagens formannskapsmøtet her.

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at en person har positivt på koronavirus (covid-19) i går kveld.

Nå kjenner vi på at vinteren nærmer seg og det er tid for å passe seg for å gli på trappa, på tur til søppeldunken eller postkassen!

Det har blitt gjennomført test av sprinkleranlegg i dag, tirsdag 27.oktober.

Arbeidet gjelder grusing av flere grusveier fordelt over hele Øksnes kommune.

GJELDER NYTT REKKVERK PÅ DELER AV VEI FRA MYRE (HØYDAL) TIL NYKSUND

Konfliktrådet har til oppgave å mekle mellom parter i en konflikt. Dette gjelder både saker overført fra politiet og saker som partene selv henviser. Ved mekling møtes partene på et nøytralt sted hvor de gis mulighet til å løse saken med bistand fra en mekler. Mekling i konfliktråd er gratis og frivillig.