Sommeren i Øksnes har vært nydelig, men fremdeles er verden i en pandemi. Med glede kan det meldes om at vi fortsatt ikke har påvist koronasmitte i Øksnes. Det er og påvist lite smitte i de øvrige kommunene i Vesterålen.

Det vil bli foretatt utspyling av vann-nettet i tidsrommet 28.07 fra kl. 23:00 til 29.07 kl. 07:00.

Øksnes kommune skal tildele treningstimer i Øksnes hallen for sesongen 2019/2020.

Øksnes kommune har fått en ny miljøfyrtårnbedrift.

Det gir økte muligheter for næringslivet til å få tilskudd

Med støtte fra Gjensidigestiftelsen vil Alsvåg IL ønske velkommen til Sommersprell 2020. Idrettslaget vil bidra til at alle barn og unge i kommunen har noe å se fra til i sommer, og starter allerede denne helgen!
Det er et lavterskeltilbud – alle som vil kan delta!

Staven Grus har i dag overlevert siste etappe av gang- og sykkelveien mellom Sørvågen og Laksraet til Øksnes kommune.

Babymassasje er en naturlig del av spedbarnsomsorgen, og styrker de positive bindingene mellom foreldre og barn.

Reno-vest har også i år fått midler fra Miljødirektoratet til å dekke kostnadene forbundet med strandrydding.