Aktuelt

Grunnet ferieavvikling og få innsendte bidrag forlenger Øksnes kommune fristen for fotokonkurransen.

Da er det åpent for bestilling av bassengtimer for 2019/2020.

Linjeproff AS har fått i oppdrag av Telenor Norge å gjennomføre stolpe/kabelsanering i Nordland fylke.

I forbindelse med folkehelseuka inviterer ordførerne i Vesterålen til konferanse om folkehelsesatsing.

Kurset består av 3 samlinger á 2 dager og 1 samling á 1 dag.

Det er fremdeles svært tørt, og det er ingen nedbør av betydning i værmeldingene fremover.

Flere har henvendt seg til Øksnes kommune vedrørende innsamlet avfall langs strender og kystlinja, som ikke er hentet. Marint avfall som er innsamlet i forbindelse med strandryddeaksjonen, og som det ikke er mulig å levere selv, vil bli hentet av Reno Vest. Reno Vest koordinerer henting i samarbeid med kommunen.

Vær med og sett Øksnes på kartet lørdag 17.august.

Det er nå oransje faregrad for hele fylket.

Kommunen henstiller befolkningen og bedrifter til å redusere bruken av vannspredere.

Fant du det du lette etter?