Mandags kveld 26.07.21 er det pr kl 19.15 registrert 8 nye korona smittede i Øksnes.

På grunn av det pågående smitteutbruddet er vaksinering flyttet til Øksneshallen på onsdag 28. juli og torsdag 29.juli

På grunn av et meget uoversiktlig Corona-utbrudd i Øksnes vil Legekontoret være stengt for alt direkte oppmøte.

Søndags kveld 25.07.21 er det pr kl 20.30 registrert 10 nye korona smittede i Øksnes.

Lørdags kveld 24. juli er det registrert to nye korona-smittet i Øksnes. I tillegg har en person bosatt i Øksnes testet positivt i Sortland kommune. Det vil si at det er tre nye personer i Øksnes som er smittet i dag.

I forbindelse med det pågående smitteutbruddet har to ansatte på Myreheimen fått påvist korona-smitte.

Fredag kveld 23. juli er det registrert en ny korona-smittet i Øksnes. Dette er det tredje tilfellet i dag.

Øksnes kommune og resten av Vesterålen står i en krevende og uavklart situasjon med mange nye smittetilfeller. Det antas at smitten stammer fra utbruddet i Sortland kommune, men dette er ikke 100% bekreftet enda.

På grunn av uavklart smitte i kommunen og Sortland kommune har Smittevernlegen bestemt å stenge for besøkende på Myreheimen og Alsvågheimen f.o.m i dag av 23.07.21.

Fredag 23. juli er det registrert 2 nye korona-smittede i Øksnes.