Øksnes kommune forbereder oss nå på å vaksinere mange i målgruppene for vaksinen.

Innbyggerne i Øksnes har denne uken fått en gladnyhet. Vi leser i Bladet Vesterålens nettavis at vi har fått tildelt midler til en rekke prosjekter i Øksnes, og skal brukes til å motvirke ensomhet i den eldre befolkningen.

Øksnes kommune skal asfaltere Halvar Rasmussens vei i kommende uker.

Kl. 18:00-20:00 arrangerer Øksnes kommune folkemøte i Kommunestyresalen på Øksnes rådhus

Øksnes kommune, ved smittevernlegen og ledelsen av sykehjemmene, er kommet fram til at det er behov for endringer i besøksreglementet.

Onsdag kveld ventes det sørvestlig full og kan hende sterk storm på kysten, med lokalt svært kraftig vindkast 35-40 m/s.

Meteorologisk institutt og NVE har oppgradert farevarsel for flom, sterke vindkast og jordskred fra gult nivå til oransje nivå. Varselet gjelder frem til i morgen tidlig.

Bor du i Vesterålen og har planer om å starte egen bedrift?
Denne høst kan du melde deg på Etablererkurs!

Øksnes kommune asfalterer kommunale veier og plasser. Kommende uke skal asfaltdekket legges.

Da er det endelig klart for en ny sesong med basseng. Vi starter i uke 39 med livredningskurs, og åpner for bruk av bassenget fra uke 39.