Arbeidsmøtet markerer oppstarten på etablering av et bedriftsnettverk i Øksnes. Formålet er å avklare felles forventninger og hensyn som skal være styrende for det videre samarbeidet. Fasilitator/tilrettelegger er prosjektleder i kommunens utviklingsprosjekt; Fleir. Sammen skal vi gjennom målrettet og strukturert arbeid få til konkrete løsninger på felles utfordringer – som virker.

Som mange av dere vet så har Øksnes legekontor gått over til et nytt datasystem som heter PasientSky. Med dette nye datasystemet kommer en ny webportal og mobilapp som du som bruker kan benytte deg av. I PasientSky kan du se timer du er oppsatt på, lese meldinger fra legekontoret, sende reseptforespørsler, sende meldinger til legekontoret, se om du har ubetalte regninger og laste ned eventuelle fakturaer. Vi anbefaler alle som har mulighet til å laste ned appen, eller benytte seg av webløsningen neste gang du skal kontakte legekontoret. 

Det er oppdaget en inkurie i benyttet prognosemodell for beregning av forventede inntekter som er lagt til grunn i administrasjonssjefens forslag til budsjett- og økonomiplan 2023-2026. Ved korrigering av dette har dette gitt positiv effekt ved reduksjon bruken av disposisjonsfondet med 5,45 mill.kr i hele Økonomiplan perioden

Siste bruksdag for bassenget i 2022 vil være 21. desember. Bassenget åpner igjen 3.januar 2023. 

Øksnes kulturskole inviterer til konsert, forestilling og nissedans onsdag 30.november. 

Følg dagens møte live her fra kl 10.

Opptak blir gjort tilgjengelig når møtet er ferdig.

Tirsdag 29.november inviterer vi til folkemøte i forbindelse med det nye skole- og kulturkvartalet. Møtet starter kl. 1800 og vil være i kommunestyresalen på Øksnes rådhus. 

Følg dagens møte live her fra kl 12.

Opptak blir gjort tilgjengelig når møtet er ferdig.

Forrige uke gikk vi over til nytt journalsystem på Øksnes legekontor, pasienter må derfor regne med forsinkelser og lengre ventetid fordi de ansatte på legekontoret vil bruke litt ekstra tid på kvalitetssikring.

Marianne har takket ja til stillingen som controller ved økonomiavdelingen i Øksnes kommune. Hun har jobbet i kommunen i 5 år så hun er godt kjent, men hun gleder seg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver. Vi har tatt oss en prat med Marianne for å høre hvorfor hun søkte på stillingen, og hvordan arbeidshverdagen i Øksnes kommune er.