Stengt vei Fv 821 Lønnskogen - Stavneset, i Øksnes kommune

Arbeidet med å utføre vedlikeholdsarbeid på FV 821 mellom Lønnskogen og Stavneset vil fortsette fra i morgen den 17.10.19.

Vi trenger flere innbyggere med registrert bostedsadresse Øksnes!

Sametinget vil med dette informere om at det er utlyst tilskuddsmidler 2020  fra Sametinget, gjennom ordningen - Freda samiske bygninger i privat eie– Tilskuddene er underlagt Riksantikvarens regelverk for tilskudd og gis som tilskudd til tiltak som utføres i 2020.

Fv 950 Ramsvika - Sandset, på strekningen Skjerfjordeidet - Sandset kai blir stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Øksnes kommune skal revidere kommuneplanens arealdel.

Frosten har meldt sin ankomst, og det er fort gjort å gli i trappa eller på vei til søppelboksen eller postkassen.

Ønsker du veiledning av et tverrfaglig team?

Pressemelding fra Nasjonalt senter for e-helseforskning

Øksnes legekontor starter vaksineringen mot sesonginfluensa 15. oktober.

Våren 2019 ble undersøkelsen gjennomført blant ungdomsskoleelever i Øksnes og det var totalt 126 elever som deltok.

Øksnes kommune har for tiden god tilgang til tilskuddsmidler til drenering / grøfting av jordbruksjord

.