Konfliktrådet Nordland søker nye meklere

Konfliktrådet har til oppgave å mekle mellom parter i en konflikt. Dette gjelder både saker overført fra politiet og saker som partene selv henviser. Ved mekling møtes partene på et nøytralt sted hvor de gis mulighet til å løse saken med bistand fra en mekler. Mekling i konfliktråd er gratis og frivillig.

Linken til Formannskapsmøtet 23.11.2020 finner du her: https://companycast.live/player/25e68b2k/

Alsvåg Vel melder om at årets program vedrørende julegrantenningen i Alsvåg blir avlyst på grunn av den pågående pandemien.

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at en ny person har testet positivt på Koronavirus (Covid-19).

Åpningstider for vei mens arbeid med rekkverk pågår på de smaleste veistrekninger - Oppdatert informasjon torsdag 19.11.2020 kl. 20:30

Har du symptomer på covid-19 og ønsker å teste deg? Eller ønsker du å teste deg av andre grunner?

Den lokale observatøren for meteorologisk institutt har gitt seg som nedbørobservatør høsten 2020. I den forbindelse sees det etter noen som kan overta observatør-rollen.

Det er meldt om en ny positiv koronatest i Øksnes. Dette er det syvende registrerte tilfellet i kommunen.

I august 2021 skal prosjektet om bredbånd i Høydal ferdigstilles