Øksnes kommune inviterer til konkurranse om fremskaffelse av gode tilvisningsboliger med en profesjonell utleier.

Vinner av konkurransen mottar vederlagsfritt inntil 4 mål boligtomt fra Øksnes kommune. Boligtomtene er lokalisert på Myre og i Alsvåg.

Utlysning Mercell

Mann og dame som står foran en stand for å rekruttere lærere

Nord universitet og kommunene i Vesterålen inviterer til åpent møte for alle som er nysgjerrige på mulighetene innenfor lærerutdanning (barnehage og grunnskole).

Saksliste til møte i formannskapet 24.01.2023

Møtet starter kl 14.
Opptak av møtet vil bli gjort tilgjengelig så raskt som mulig etter møtet er avsluttet.

Tirsdag 24. januar lanserte Øksnes kommune en helt ny hjemmeside som skal gjøre det enklere for deg som innbygger, næringsdrivende, tilreisende eller potensiell "øksnesværing" å finne god og relevant informasjon om kommunens tilbud og tjenester.

Bilde av et hus med teksten tilvisningsboliger i øksnes

Øksnes kommune lyser ut konkurranse anskaffelse av tilvisningsboliger. Vi inviterer derfor til leverandørkonferanse fredag 27. januar 2023 kl. 14.30 – 15.30 på Øksnes Rådhus. Det er også mulighet til å delta via Teams.

Delta via Teams

Har du en god idé? Har du lyst, vilje og engasjement til å starte din egen bedrift? 23. januar startet et nytt nettbasert etablererprogram som hjelper deg på veien!