Stormskade på Nyksundveien - Trafikkregulering.

Stormen i natt har forårsaket store skader på Nyksundveien. I tillegg er rekkverket på moloen over til Nyksund tatt av sjøen.

16. januar markeres trafikkofrenes dag i Nordland.

Storm Nyksundveien 1

Pga av arbeid med utbedring av Nyksundveien vil det være nødvendig å stenge veien i perioder.

Kompetansesenter

Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging har tilskuddsordninger som frivillige og ideelle organisasjoner kan søke på. Søknadsfrist 15.02.2019.

Basseng 3

Ventilasjon- og avfuktingsanlegget er nå reparert og bassenget klargjøres til drift.

Kurs tilskudd

Øksnes frivilligsentral inviterer alle lag og foreninger i Øksnes til et inspirerende kurs om tilskudd og tilskuddsportalen.

Basseng 5

På grunn av feil på ventilasjon- og avfuktingsanlegget vil ikke bassenget åpne i uke 2 som planlagt.

Basseng 3

Øksnes kommune har fortsatt noen ledige bassengtimer for våren 2019.

I henhold til Lov om akvakultur av 17.6.2005 med forskrifter, legges følgende søknad ut til offentlig innsyn.

Øksnes kommune inviterte torsdag 29.11.2018 til informasjonsmøte om og i Nyksund. Innbyggere, næringsaktører og andre interesserte var invitert til å delta.

Anne-Rita og Arnold Rødsand på Nordigården i Øksnes kommune fikk årets kulturlandskapspris.

Fant du det du lette etter?