Øksnes kommune sammen med Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) og Trygg Trafikk ønsker å sette fokus på Trafikkofrenes dag 20.januar.

I tråd med regjeringens smittevernsråd og anbefalinger fra kommunelegen åpnes bassenget for barn og unge fra i ettermiddag.

Etter nye smittevernsråd fra regjeringen i dag har kommunen besluttet å åpne Øksneshallen og gymsaler fra i dag.

Brenner du for en idé og ønsker innspill på hvordan du kan utvikle deg videre?

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at 1 ny person har testet positivt på koronavirus (covid-19) torsdag kveld. Smittetilfellet er registret som importsmitte.

Fredag 15.januar er  frist for å avlese vannmålere.

Vi oppfordrer flest mulig til å levere målerstand digitalt.

Avlesning av vannmålerstand kan enkelt sendes inn ved å  gå inn på leseav.no . Alternativt kan man fylle ut målerstand på mottatt avlesningskort, og returnere dette til Øksnes kommune enten pr post, eller ved å levere avlesningskortet i kommunetorget.

Følge med dagens møte i hovedutvalget for skole og kultur her:

Øksnes kommune har mottatt tilbakemelding fra smittevernlegen at en ny person har testet positivt på Koronavirus (Covid-19) søndag kveld. Smittetilfellet er registret som importsmitte.