Regjeringen  kom i dag med nye regler for å hindre og redusere smitte av omikronvarianten.

Vi har fortsatt smitte i lokalsamfunnet vårt.- Det er ikke store utbrudd fra dag til dag, men vi registrerer daglig ny smitte.

Offentlige instanser, frivillige organisasjoner og private aktører kan søke om midler fra Tilskudd til inkludering av barn og unge 2022.

Nå kan du søke om kompensasjonsmidler fra Øksnes kommune.

Søknadsfrist var opprinnelig 22. november 2021, men er nå utsatt til 30. november 2021.

Sammen bygger vi Øksnes for fremtiden!
Kan du tenke deg et stipend fra Øksnes kommune på tilsammen 90.000,-?

Øksnes kommune tar nå i bruk et bookingsystem for å bestille tid hos saksbehandlere på sektor teknisk og næring.

Smittesituasjonen blant elevene rapporteres nå som oversiktlig, og smittevernlegen ser ingen grunn til å fortsatt holde skolen stengt.

Følg dagens møte i Teknisk hovedutvalg her:
Møte i Teknisk hovedutvalg 22.11.2021

På grunn av pågående smitteutbrudd tilknyttet Alsvåg Skole, har vi i samråd med kommunelegen stengt Alsvåg skole mandag 22. nov. Dette for å få oversikt over situasjon.